Opt din zece părinți nu ar cunoaște procedurile de prim ajutor care ar putea ajuta la salvarea vieții copilului lor!

Care ar fi reacția ta dacă un copil în grija ta ar începe să se înece de la un strugure? Ați ști ce măsuri trebuie să faceți dacă cineva a început să aibă un atac de astm? Și dacă un membru al familiei ar avea o hemoragie la o mână?

Toate acestea sunt întâmplări comune, dar marea majoritate a oamenilor spun că nu ar ști ce să facă dacă cineva apropiat ar avea nevoie de îngrijiri de prim ajutor. Mai șocant, opt din zece părinți nu ar cunoaște procedurile de prim ajutor care ar putea ajuta la salvarea vieții copilului lor.

Primul ajutor de bază poate fi diferența dintre viață și moarte și poate avea un impact imens asupra șanselor de recuperare. Primul ajutor prompt poate însemna salvarea unei vieți.

Participarea la un curs de prim ajutor nu numai că vă va învăța aceste abilități de salvare a vieții, dar vă va oferi, de asemenea, încrederea de care aveți nevoie pentru a acționa corespunzător

Înțelegerea momentului în care ar trebui să telefonați pentru o ambulanță este esențială, deoarece este extrem de important să faceți față oricăror răni care pot pune viața în pericol înainte de a suna la telefon.

Un curs practic vă va oferi șansa de a încerca reanimarea pe un manechin, de a îndepărta o obstrucție de la un bebeluș și de a învăța abilități de salvare a vieții. Toate abilitățile pe care le înveți te-ar putea echipa cu cunoștințele de care ai nevoie pentru a salva o viață!

Este recomandat să participați la un curs de prim ajutor pentru a înțelege ce să faceți în caz de urgență medicală

Îți dorești să urmezi un curs de prim ajutor?