Patru modele de chiuvete de bucătărie extrem de utile!

Ai nevoie de o chiuvetă de bucătărie modernă și de calitate? Nimic mai simplu! Cei de la www.chiuveteonline.ro îți vin în ajutor cu cele mai bune produse în domeniu. Colorate, din granit sau din inox , chiuvetele și bateriile de bucătărie pe care le găsiți pe site-ul lor nu se vând doar în țară, ci și în străinătate.

Spălarea vaselor, curățarea legumelor și a fructelor și tot ce înseamnă pregătirea hranei se desfășoară într-o singură zonă: chiuveta de bucătărie ! O dată cu modernizarea acestui spațiu, și obiectele sanitare de uz intens au căpătat diverse forme, culori, iar materiale din care sunt realizate sunt  extreme de rezistente.  

În 1979  firma Schock a inventat chiuveta din granit, iar de atunci reinventează  și, profitând de inovațiile aduse planşei de desen, în laborator, pe bancurile de teste, au creat mai mult de 200 de modele de chiuvete în peste 40 de culori. Sunt lideri în inovaţii, obținând 90 de brevete, iar mai mult de 60% din chiuvetele produse la nivel mondial sunt realizate folosind metodele firmei mai sus menționată.

În fucnție de preferințe și necesiatte, clienții pot opta pentru chiuvete din granit sau din inox.

Chiuvete inox: Inoxul diferă de majoritatea materialelor prin faptul că se poate integra în aproape orice bucătărie.

 Avantaje: actualitatea atemporală a materialului, proprietățile anticorozive, rezistența termică și stratul protector care nu permite murdăriei sau bacteriilor să se depună. acestor chiuvete inox are un aspect extrem de atragator si luxos. Totodata, chiuvetele din inox sunt rezistente la pete și acid, nu se decolorează, și sunt ușor de întreținut.

 Chiuvete Granit: Granitul este un material recunoscut pentru proprietăți precum rezistența la șocuri, zgârieturi și temperaturi extreme, calități deosebite de rezistență mecanică la lovire și zgâriere precum și rezistență termică (280°C). În același timp, acest material vă ușurează considerabil munca, fiind rezistent la pete și foarte ușor de curățat. Puteți alege din numeroasele opțiuni de culoare, menite să se plieze personalității căminului dvs. – chiuvete granit de nuanțe îndrăznețe și pline de energie precum Albastru Ocean, Verde Peppermint, Portocaliu sau chiar Galben Sunflower până la tonuri elegante precum Jasmin, Onyx, Mocha, Crem sau clasicul Alb.

Baterii bucătărie de la producătorii germani Schock și Blanco, Materialele de calitate superioară utilizate în producerea acestor baterii granit si baterii inox – sunt renumite pentru proprietăți excepționale, precum rezistența și ușurința la întreținere. Capul de dus, fix sau extractabil, în funcție de model si rotativ la 360o a baterie bucătărie vă oferă confort la utilizare si flexibilitate în spațiul pentru gătit.

The post Patru modele de chiuvete de bucătărie extrem de utile! appeared first on exclusivNEWS.ro.