Pentru probleme cu daunatorii, Compania DDD are solutia!

Rozatoarele pot fi animale foarte daunatoare si este dificil sa scapati de ele fara cunoasterea unor metode eficiente. Astazi, pentru a facilita viata de zi cu zi a persoanelor care sunt victime ale rozatoarelor, au aparut anumite companii specializate in deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Sobolanii si soarecii sunt rozatoare cu o reputatie foarte proasta. Atunci cand intra intr-o locuinta sau intr-o afacere, pot aparea riscuri materiale si pentru sanatate. Prin urmare, trebuie sa fim vigilenti. La primele semne ale prezentei lor, nu ezitati sa apelati la o firma autorizata pentru a scapa de ei. 

Pentru a scapa de soareci, gandaci si alti daunatori, este esential sa aveti cunostinte in acest domeniu. Pentru a determina care este cea mai buna companie de combatere a daunatorilor, trebuie sa va interesati despre profesionistii care lucreaza in firma. Acestia din urma, cu profesionalismul lor, va pot ajuta sa va rezolvati problema intr-un timp scurt. Pe langa abilitatile lor, acestia pot sa  va ofere solutii pe termen lung si dezinfectie de calitate.

In principal este folosit hardware-ul pentru executarea sarcinilor. O companie competenta in controlul daunatorilor foloseste echipamente de ultima generatie pentru a detecta cele mai putine locuri in care creaturile se pot ascunde. De asemenea, retineti ca utilizarea neindemanatica a anumitor materiale va poate deteriora casa. Vor fi probleme mai ales daca rozatoarele sunt gazduite de-a lungul peretilor sau in conductele de scurgere. 

Rozatoarele sunt de mai multe categorii si cu ajutorul anumitor instrumente, companiile de combatere a daunatorilor pot detecta despre ce specie este vorba si adapteaza o solutie pentru combaterea acesteia.

Atat sobolanii, cat si soarecii sunt rozatoare nocturne. Ei traiesc si pleaca in cautarea hranei in timpul noptii. In timpul zilei, se ascund vederii. Prin urmare, putem identifica prezenta lor dupa cateva indicii pe care le lasa in urma lor:

Fecale: soarecii lasa excremente de culoare inchisa in forma de bob de orez adesea in spatele mobilierului sau la picioarele peretilor. Excrementele de sobolan negru inchis au dimensiunea unui strugure. Se gasesc pe lamele de podea, in poduri, beciuri sau sub acoperis

Zgarierea: Cand rozatoarele se misca, ghearele lor se freaca de podea sau de pereti, provocand zgomote de zgarieturi. Aceste zgomote marturisesc asadar o activitate importanta a rozatoarelor daunatoare.

Zgomote de ros: daunatorii rod continuu toate tipurile de materiale precum lemn, plastic, beton. Aceste zgomote se aud de obicei noaptea.

Amprente de labe: rozatoarele pot lasa amprente de labe pe suprafetele murdare care contin ipsos sau faina. Sunt vizibile si pe podelele prafuite ale pivnitelor si mansardelor. Deci ar putea fi un semn de infestare.

Urme grase: sobolanii cu vedere slaba se deplaseaza de-a lungul peretilor si plintelor. Vor lasa astfel urme de grasime frecandu-si corpul murdar pe suprafete.

Daune semnificative: daunatorii rod toate tipurile de materiale. In special, pot ataca firele electrice ale locuintelor, ceea ce poate provoca declansarea incendiilor. Urmele dintilor pot fi vazute si pe spatele mobilierului si pe usi.

Pentru fiecare produs folosit, este important sa ne gandim si la bunastarea persoanelor care locuiesc in casa sau in imprejurimi. Deoarece majoritatea produselor sunt chimice, o companie de combatere a daunatorilor preocupata de bunastarea mediului si a omului va tine cont de aceste aspecte in timpul serviciilor sale. Daca ati observat aceste semne diferite, atunci trebuie sa apelati la un o agentie specializata in deratizare!