Pop up-ul textil – un sistem de expunere de care si tu trebuie sa beneficiezi

pop up textil wave s arcuit serpentine

Organizezi o conferinta sau vei participa la una in calitate de sponsor? Ai ales fii expozant la un targ sau expozitie pentru a intalni noi parteneri? Ai un stand intr-un centru comercial, supermarket sau mall? Atunci pop up-ul textil este un sistem de expunere ce nu trebuie sa iti lipseasca daca vrei sa maximizezi rezultatele unei astfe de activitati de promovare.

 

Ce este un pop up textil?

 

Pop up-ul textil reprezinta un sistem de expunere ce vine ca o alternativa la sistemele clasice de print PVC. Astfel, print-ul este realizat pe un display din poliester. Un sistem de expuenere de tip Pop up textil urca in topul preferintelor utilizatorilor deoarece rezista o perioada mult mai lunga de timp si ofera o gama de culori vii, mult mai realiste.

 

Exista mai multe modele de pop up textil?

 

Da, exista o varietate de pop up-uri textile pentru a raspunde tuturor nevoilor si preferintelor. Daca alegi sa vizitezi site-ul expoprint.ro al eXpoPrint Media, o companiei cu experienta de peste 15 ani in piata de sisteme de expunere si afisare din Romania, vei regasi o gama variata de pop up-uri textile disponibile in marimi si forme diferite. Putem vorbi de un pop up textil drept, de unul curb, de unul sub forma de serpentina si chiar de un pop up trapezoidal 3D.

 

Care sunt avantajele unui pop up textil?

 

In primul rand, un pop up textil este foarte usor de utilizat. Il poti monta rapid, scurtand semnificativ timpul alocat acestui proces. Nu ai nevoie nici de cunostinte tehnice deci este perfect chiar daca faci parte din echipa de marketing si nu ai un specialist tehnic care sa te ajute. Totul se deruleaza in doi pasi: fixezi structura cu ajutorul barelor magnetice simplu de integrat iar apoi atasezi materialul textil.

 

De asemenea, materialul textile este usor de inlocuit motiv pentru care ai posibilitatea de a folosi un pop up textil la mai multe evenimente. Chiar daca, la un moment dat, se pune in discutie un rebranding al companiei, nu mai este nevoie de un cost suplimentar pentru structura. Inlocuiesti doar materialul textil pe care se efectueaza printul.

 

Trebuie sa mai stii si ca print-ul textil este de inalta calitate fotografica si iti ofera numeroase beneficii. Rezistenta la zgarieturi este unul dintre el. Mai mult decat atat, materialul textile este tratat pentru a avea rezistenta ignifuga si este conceput in asa fel incat sa reziste la apa, decolorare sau sifonare. Cu siguranta, aceste elemente reprezinta o diferenta majora fata de print-ul PVC.

 

Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta transportului. Indiferent unde mergi sau daca folosesti masina, trenul sau avionul, pop up-ul textil vine insotit de o geanta de transport ce ofera mobilitate ridicata si protejeaza materialul publicitar.

 

Mai ai nevoie de argumente suplimentare pentru a lua o decizie?

 

Nicio problema. Un alt motiv pentru care pop up-ul textil este un sistem de expunere extrem de util pentru orice companie este varsatilitatea acestuia. Il poti regasi intr-o gama variata de dimensiuni de cadre rezistente din aluminiu. Astfel, ai ocazia de a alege dimensiunea necesara, in raport cu spatiul unde urmeaza a fi amplasat. Iti putem spune ca peretii pop up textile 3×2 m se potrivesc perfect atat in spatiile publice, comerciale cat si in cele mai restranse, avand un impact major asupra trecatorilor.

 

Sa mai adugam si faptul ca el capteaza imediat atentia potentialilor clienti datorita unui print elastic, perfect tensionat, ce elimina impresia unor panouri intrerupte, a cusaturilor sau a altor elemente inestetice? Acest lucru, impreuna cu transparenta materialului ofera un efect extraordinar in cazul iluminarii cu LED.

 

Nu in ultimul timp, iti aducem in atentie valoare pe care un pop up textil ti-o ofera. Acesta te ajuta sa ai o prezentare captivanta si sa iesi in evidenta, afisand in mod profesionst mesajul tau de branding. Materialele de calitate arata intotdeauna ca in spate sa afla o companie care are grija de clientii sai si care se ghideaza dupa standarde inalte.

 

Prin urmare, acum ca ai toate informatiile necesare, poti alege sa te diferentiezi folosind un pop up textil si sa comunici mesajele tale de brand intr-un mod elegant, cu impact maxim asupra potentialilor clienti.

The post Pop up-ul textil – un sistem de expunere de care si tu trebuie sa beneficiezi appeared first on exclusivNEWS.ro.