Programul Electoral al Maestrului Av. Dr. Măduța Sorin-Dinu – Alegeri Baroul București – 2019

Maestrul Avocat Dr. Măduța Sorin-Dinu este candidat în cadrul Alegerilor din Baroul București, la Demnitatea de Decan (poziția 5), la cea de Consilier (poziția 35) și de membru în Comisia de Disciplină (poziția 24).

Mai multe despre acest Maestru al Avocaturii am scris în cadrul biografiei sale (AICI) și am discutat în cadrul Interviului cu Domnia Sa (AICI).

Programul Electoral al Maestrului Avocat Dr. Măduța Sorin-Dinu din cadrul acestor Alegeri este structurat în 10 puncte, detaliate pe scurt mai jos și pe larg de către Domnia Sa în clipurile ce urmează.

Punctele 1-5 din cadrul Programului Electoral al Maestrului sunt detaliate de Domnia Sa în clipul de mai jos:

Punctele 6-10 din cadrul Programului Electoral al Maestrului Avocat Dr. Sorin-Dinu Măduța sunt detaliate de Domnia Sa în clipul de mai jos:

Mesajul Electoral al Maestrului poate fi vizionat în clipul de mai jos:

Îi urăm SUCCES Maestrului la Alegerile din data de 23 septembrie 2019!

Pentru informatii de specialitate, litigii izvorâte sau în curs de desfășurare precum și consultații sau consultanță juridică, Maestrul este apelabil de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-19.00, la numerele de telefon: 0729.159.587 sau 0745.666.446 sau pe pagina sa profesională de Facebook AICI.

Cabinet de Avocat “Măduța Sorin-Dinu”Sediul Principal:  București.Tel.:  0729.159.587 / 0745.666.446

Articol scris de Lector univ. Dr. Farmacist Primar Alice Piperea

Despre Alice poți afla mai multe AICI.
Cu Alice poți intra în contact pe Facebook și poți lua legatura cu ea dacă ai nevoie de lecții de pregătire la chimie pentru BAC sau pentru admitere la facultate.
Dacă articolele ei ți se par interesante, te poți abona gratuit la 
website-ul ei și vei primi toate aceste articole, imediat după publicare, în căsuța de e-mail.