Roco Piese, locul unde gasesti nu mai putin de 800 de piese pentru drujba Stihl

Stai la casa, ai o curte mare si uneori esti nevoit sa executi lucrari de toaletare a pomilor? Realizezi incalzirea locuintei tale cu ajutorul lemnelor si iti doresti sa le tai singur? Lucrezi in domeniul silviculturii si ai nevoie de o unealta performanta si sigura?

Te ocupi de o gradina sau un parc si vrei sa fii sigur ca toti arbustii au aceeasi inaltime? In oricare dintre situatiile descrise mai sus te-ai afla, dar si in altele, motoferastraiele si piesele pentru drujba de la Stihl reprezinta alegerea ideala.

Stihl produce motoutilaje de mai bine de 90 de ani, perioada in care a reusit sa ramana o afacere de familie. Din anul 1926 si pana in prezent, compania a deschis fabrici in Germania, Austria si Elvetia, iar astazi numara peste 10.000 de angajati in 160 de tari din lume.

Compania incorporeaza spiritul german nu numai prin profesionalismul si seriozitatea angajatilor sai, ci si prin tehnologiile de ultima generatie folosite la realizarea motoferastraielor si pieselor de drujba Stihl.

Stihl produce, in anul 2019, opt tipuri de drujbe:

– motoferastraie cu motor pe benzina, pentru taierea lemnului de foc si pentru uz casnic;

– motoferastraie cu motor pe benzina, pentru peisagistica si pomicultura;

– motoferastraie cu motor pe benzina, pentru domeniul forestier;

– motoferastraie pentru ingrijirea pomilor;

– motoferastraie cu acumulator;

– electroferastraie;

– emondoare de inaltime;

– motoferastraie speciale.

Magazinul online Roco Piese are, in oferta sa, peste 800 de piese pentru drujba Stihl, de la bujii, simering, pile de ascutit si lame, la oale de ambreiaj, esapament, lanturi, filtre, busoane etc.

Toate acestea sunt 100% originale si compatibile cu peste 50 de modele de motoferastraie de la producatorul german. Daca alegi sa comanzi piese de drujba Stihl de la Roco Piese, vei avea garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate, dar si a livrarii rapide.

Chiar daca alegi cel mai bun producator de motoferastraie din lume, in speta Stihl, si manuiesti utilajele conform instructiunilor din manual, tot exista riscul ca acestea sa se defecteze.

Trebuie sa intelegi ca, spre deosebire de electronice sau electrocasnice, motoutilajele au o activitate mult mai intensa si dura, iar piesele de drujba Stihl se pot defecta din varii motive. Acestea nu tin de calitatea lor, ci de aspecte precum patrunderea pamantului in anumite zone sau blocarea lantului intr-un lemn mai gros.

Atunci cand achizitionezi un motoferastrau, ideea nu este sa il folosesti ani intregi cu aceleasi piese, chiar daca probabil te-ai astepta la acest lucru, avand in vedere calitatea germana. Totusi, pe masura ce utilizezi drujba mai mult, componentele acesteia se vor toci si nu vor mai da acelasi randament, ba chiar exista riscul producerii unor accidente.

Din acest motiv, de indata ce constati ca motoferastraul nu mai functioneaza ca la inceput, comanda piesa pentru drujba Stihl care iti trebuie, de la Roco Piese. Astfel, vei prelungi durata de viata a motoutilajului si nici nu exista riscul ca aceasta componenta sa nu fie compatibila, intrucat toate produsele comercializate de acest furnizor sunt 100% originale.

The post Roco Piese, locul unde gasesti nu mai putin de 800 de piese pentru drujba Stihl appeared first on exclusivNEWS.ro.