S-a lansat Academia F64, hub de learning și conținut pentru pasionații de imagine

Academia F64 este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast.

Este locul de unde poti învăța, intra în contact cu fotografi sau videografi cunoscuți și experimentați, cu profesioniști și antreprenori din lumea imaginii, este locul de unde poți afla noutățile relevante din piață și, mai ales, te poți dezvolta ca pasionat de exprimarea prin imagine, ducându-ți pasiunea la următorul nivel!

Odată membru în Academia F64 te poți înscrie la cursuri online și offline și poți afla informații despre evenimentele pe care le organizăm periodic alături de partnerii noștri, reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.

De ce un loc dedicat learningului, cursurilor și evenimentelor din lumea foto-video?

Ei bine, experiența anului trecut ne-a mobilizat pe toți să migrăm o parte semnificativă a activității nostre în mediul online. Cererea de evenimente și cursuri online a fost de peste 2 ori mai mare, iar mare parte din workshopurile și atelierele de fotografie sau videografie s-au mutat, de asemenea, în online, lasându-ne mai mult timp (economisit cu deplasările, în primul rând) pentru documentare și studiu.

Dacă ne gândim mai bine, “online” nu este un alt tip, ci de fapt un alt canal de învățare. Cu particularitățile sale, bineînțeles, dar cu multe beneficii.

Cu toții suntem în ultima vreme mult mai conectați la online, iar accesul la informație sau un webinar este mult facilitat.

Iar pentru cei care locuiesc în alte localități și nu aveau șansa să se deplaseze la București sau în alte localități din țară pentru a participa la eveniment offline, conferință, debate-uri etc., acum vor putea beneficia de aceste lucruri. Practic aducem evenimentele la tine acasă!

The post S-a lansat Academia F64, hub de learning și conținut pentru pasionații de imagine appeared first on Tot Ceea Ce Este.