Serialul-fenomen „Clona” va putea fi urmãrit la Happy Channel

Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Happy Channel. Începând din 6 ianuarie, aceştia se vor putea bucura de douã producţii de mare succes, iar lista nu se opreşte aici. Serialul-fenomen „Clona” şi producţia „Îngeraşul” se numãrã printre noutãţile începutului de an de la Happy Channel.

Astfel, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la 18:00, telespectatorii Happy Channel se vor putea delecta cu povestea serialului-fenomen „Clona”, care doar la prima sa difuzare, în Brazilia, a fost urmãrit de peste 32 de milioane de telespectatori. Bucurându-se de numeroase premii în domeniu, povestea scrisã de Gloria Perez şi regizatã de Jayme Monjardim aduce în prim plan iubirea interzisã dintre o fatã de origine musulmanã şi un tânãr brazilian.

Tot din 6 ianuarie, de luni pânã vineri, de la ora 15:30, „Îngeraşul”, o altã poveste de viaţã, un serial plin de umor şi de iubire va putea fi urmãrit la Happy Channel. În centrul poveştii se aflã Dulce Maria, un copil foarte iubitor şi cu o imaginaţie bogatã, care nu şi-a pierdut optimismul, deşi viaţa i-a dat o grea loviturã: moartea mamei sale.

Tot din primele zile ale anului, serialele „Elif” şi „A doua şansã” vin cu o schimbare în grila de programe a postului. Astfel, încã din prima zi a lui 2020, telespectatorii Happy Channel pot urmãri zilnic, de luni pânã vineri, de la ora 13:00, câte trei episoade pe zi din cel de-al doilea sezon al serialului turcesc „Elif”. În ceea ce priveşte serialul „A doua şansã”, acesta poate fi urmãrit de luni pânã vineri, în intervalul orar 12:00 -13:00.

The post Serialul-fenomen „Clona” va putea fi urmãrit la Happy Channel appeared first on exclusivNEWS.ro.