Simona Halep a bifat primul eşec din 2020. A ratat calificarea în semifinale la Adelaide

Simona Halep a fost eliminată joi dimineaţă, în sferturi de finală la turneul WTA de la Adelaide, Australia, de bielorusa Aryna Sabalenka.

Simona Halep, cap de serie numărul doi la Adelaide, a bifat joi dimineaţă, primul eşec din anul 2020. Românca a făcut un meci foarte slab, în faţa unei jucătoare dezlănţuite, care a controlat partida de la început până la final.

Simona Halep a început cu break partida cu Aryna Sabalenka apoi şi-a cedat serviciul deşi a condus cu 40-15. La scorul de 2-2, românca a ratat o minge de re-break, după care şi-a pierdut din nou serviciul şi bielorusa a preluat conducerea cu 4-2. La acest scor, Halep a făcut re-break, apoi a egalat scorul la 4-4. Din păcate, românca şi-a cedat serviciul la 5-4 şi a pierdut primul set cuc6-4 după 41 de minute de joc.

După un prim set ezitant în care Sabalenka a făcut legea pe teren, Halep s-a prăbuşit complet în setul doi unde a fost condusă cu 5-0. Abia la acest scor şi-a făcut în premieră serviciul apoi a bifat un break. Şi la fel ca în primul set, Halep şi-a cedat serviciul şi bielorusa s-a impus cu 6-2 în setul doi după 28 de minute de joc.

22.400 de dolari şi 100 de puncte WTA va primi Simona Halep pentru accederea în sferturi de finală la simplu.

Simona Halep pleacă la Melbourne unde se va pregăti pentru Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului 2020 unde este favorită numărul patru.

The post Simona Halep a bifat primul eşec din 2020. A ratat calificarea în semifinale la Adelaide appeared first on exclusivNEWS.ro.