Simona Halep a defilat în meciul cu Anett Kontaveit. Românca, calificare fabuloasă în semifinale la Australian Open

Simona Halep şi-a confirmat statutul de favorită numărul patru la Australian Open 2020. Românca s-a calificat în semifinale, după un meci fabulos reuşit împotriva estoniencei Anett Kontaveit.

Simona Halep a defilat în primul meci al sfertului de finală jucat cu estonianca Anett Kontaveit. Românca s-a impus cu 6-1 după doar 29 de minute de joc, graţie unui joc solid făcut de Halep. În ciuda scorului, Halep a avut o jucătoare extrem de dificilă, care a slicitat-o pe româncă din toate unghiurile.

În setul doi, Halep a defilat cu 5-0, abia la acest scor, estonianca a bifat primul său game. A urmat apoi la serviciu şi cu un as a închis partida cu 6-1, după 53 de minute de joc.

A fost cel mai rapid şi solid meci disputat de Simona Halep la actuala ediţie a Australian Open.

În semifinale, Simona Halep va juca cu învingătoarea din ultimul sfert de finală, disputat de Garbine Muguruza şi Anastasia Pavlyuchenkova.

1.040.000 de dolari australieni şi 780 de puncte WTA şi-a asigurat Simona Halep pentru accederea în semifinalele Australian Open 2020.

The post Simona Halep a defilat în meciul cu Anett Kontaveit. Românca, calificare fabuloasă în semifinale la Australian Open appeared first on exclusivNEWS.ro.