Simona Halep, debut furtunos la Turneul Campioanelor 2019. A învins-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a debutat cu victorie de senzaţie la Turneul Campioanelor 2019 de la Shenzhen, în faţa canadiencei Bianca Andreescu.

După un debut greoi, Simona Halep a reuşit să întoarcă soarta partidei deşi a pierdut primul set cu 3-6, iar în setul doi a salvat minge de meci.

Halep a reușit cu eforturi considerabile, să se impună în primul meci din Grupă, cu scorul de 3-6, 7-6(6), 6-3.

Darren Cahill, revenit în echipa lui Halep, a fost alături de româncă la Turneul Campioanelor şi a contribuit, prin sfaturile sale, la victorie.

Darren Cahill a fost chemat de Halep la scorul de 1-1 în setul decisiv al partidei cu Andreescu. Simona nu și-a putut stăpâni nervii și s-a lovit singură cu pumnul în picior.

“Trebuie să ataci pe serviciul doi. Ai 117 km/h acolo! Când iei puțin de viteză e ok, ca s ai procentaj. E singura diferența în meci – ea are mai multe șanse pe serviciul tău al doilea. Pune presiunea pe ea. Continuă să o plimbi. E puțină lipsă de meciuri, e normal să nu te simți prea confortabil. Și dai prea mult spin, nu ridica mingea. Știu că poți să joci mai bine, dar după o perioadă fără meciuri e normal să fie un pic de rugină în jocul tău“, i-a spus Darren Cahill lui Halep.

Elina Svitolina a triumfat în minimum de seturi în fața Karolinei Pliskova, iar Simona Halep ajunge pe locul doi în clasamentul grupei.

Urmează meciul de foc cu Elina Svitolina şi apoi cu cehoaica Karolina Pliskova.

Primele două clasate în grupă, merg în semifinalele Turneului Campioanelor 2019.

 

The post Simona Halep, debut furtunos la Turneul Campioanelor 2019. A învins-o pe Bianca Andreescu appeared first on exclusivNEWS.ro.