Simona Halep, meci senzaţional la Australian Open. Românca accede în turul doi

Simona Halep, cap de serie numărul patru la Australian Open 2020, a reuşit să acceadă marţi, în turul doi la simplu, după un meci fabulos făcut contra americancei Jennifer Brady.

După un debut ezitant şi un prim set extrem de disputat, după ce a reuşit să-i anuleze o minge de set, şi în cele din urmă terminat în tie-break cu 7-5 în favoarea româncei, Halep a defilat în setul doi pe care l-a câştigat cu 6-1.

Simona Halep şi-a adjudecat partida în două seturi, scor 7-6(7-5)m 6-1, după o oră şi 36 de minute de joc cu americanca.

În turul doi, Halep va juca cu învingătoarea partidei disputate de Harriet Dart şi Misaki Doi. Halep este a doua româncă ce reuşeşte calificarea în turul doi la Australian Open, după Sorana Cîrstea.

128.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA are asigurate Simona Halep pentru accederea în turul doi la Australian Open 2020.

Tot azi, în primul tur la simplu feminin joacă şi Monica Niculescu, venită din calificări, contra franţuzoaicei Alize Cornet.

The post Simona Halep, meci senzaţional la Australian Open. Românca accede în turul doi appeared first on exclusivNEWS.ro.