Sprijin oferit spitalului Victor Babes din partea Asociatiei Rugby 4 Timisoara

Când in sistemul medical sunt breșe apar îngeri! Dan Dinu este omul care care nu epatează, nu vrea să îl recunoască lumea pe stradă și în niciun caz să fie subiect în publicațiile de cancan. Aveti mai jos declaratia acestuia:

Pentru cei care nu stiti, aceasta cladire darapanata din imagine, este spitalul Victor Babes din Timisoara. Acel spital care in aceste zile salveaza vieti pe banda rulanta. Chiar daca spitalul arata ca si calul lui Harap Alb, va asigur ca inauntrul lui regasim niste ingeri. Niste ingeri care vegheaza in aceste clipe grele asupra sanatatii noastre. Am zis ca trebuie sa i ajutam si am sarit in ajutorul lor. Dupa ce am luat legatura cu domnul doctor Oancea, am stabilit de comun acord ca trebuie sa i ajutam cu 3 ventilatoare ATI S1100, atat de necesare in aceste momente.
Am venit in ajutor, prin fundatia pe care o coordonam, Asociatia Rugby 4 Timisoara.
Am comandat deja aceste 3 ventilatoare, care vor sosi in aproximativ 2 saptamani.
Vreau sa le multumesc celor implicati in aceasta fundatie: Attila Brosovszki, Dusan Filipas, Madalin Bunoiu si UVT.
Ajutorul nostru nu se va opri aici. De aceea va rog pe toti cei care vedeti acest mesaj, sa ne ajutati si sa contribuiti din putinul vostru catre aceasta asociatie.

Puteti dona bani:

Asociatia Rugby 4 Timisoara
Cont Ron : RO17BRDE360SV26026443600
BRD Timisoara

Va asigur ca ma voi ocupa personal de aceasta campanie si banii vor fi intrebuintati doar in scopuri medicale si vor ajunge acolo unde este necesar.