Te-ai săturat să dai banii pe jucării? Află ACUM care sunt articolele pe care copiii și le vor dori întotdeauna

Copiii secolului XXI îndrăgesc mai mult tehnologia și mai puțin mașinuțele, păpușile și plușurile. Însă, chiar și așa, din casa oricărei familii care are măcar un prichindel nu lipsesc niciodată clasicele jucării.

Producătorii știu că cei mici sunt încă fascinați și de astfel de articole și scot pe piață tot felul de produse, care în scurt timp, de cele mai multe ori, își pierd din farmec, iar copiii ajung să le uite într-un colț de cameră sau într-un sertar care nu este deschis niciodată. Așadar, dragi părinți, de ce să nu le cumpărați celor mici jucăriile care nu vor deveni prea VECHI, prea curând?

Top 3 jucării pe care copiii le vor iubi întotdeauna

         Dacă copilăria generațiilor din anii ’80 coincide cu jocurile din spatele blocului sau de pe ulița bunicilor, cu cărțile pline de povești nemuritoare și cu faimoasă gumă Turbo, astăzi, într-adevăr, lucrurile arată puțin diferit. Însă, de prin anii 2000, câteva jucării și-au făcut apariția în viața copiilor din România și nu au dispărut nici până astăzi. 

  • Mașinuțele

Mașinuță de familie, de curse sau chiar de pompieri. Întotdeauna cei mici, fie că vorbim de fetițe sau de băieței, sunt fascinați când își privesc părinții că se urcă la volanul mașinii. Astfel, producătorii au adus în magazine sute de modele. Unele dintre ele extrem de inovatoare și atrăgătoare pentru cei mici, însă pe cât de mult le plac la început, pe atât de repede se vor și plictisi de ele. De aceea, specialiștii le recomandă părinților să investească în câteva mașinuțe clasice pe care copilul va trebui să le împingă ca să meargă și să tragă de portieră ca să se deschidă, dacă cumva au și această funcție.

  • Păpușile

Mașinuțe pentru băieței și păpuși pentru fetițe. Într-adevăr, unii copii fac excepție de la această „regulă” nescrisă, dar povestită din gură în gură. Astăzi, însă, există pe piață păpuși pentru toate gusturile. În timp ce unele cer de mâncare, plâng și chiar au nevoie la toaletă, altele merg la salon, la cumpărături sau la birou. Însă, atracțiile care nu vor pieri niciodată rămân micile păpuși clasice cu părul lung și blond – descoperă aici păpușile Barbie care vin și cu seturi speciale de accesorii. Însă, nu uita să îți înveți copilul și cum se face o rochie pentru păpuși sau o casă din cutii de chibrituri.

  • Jucăriile din pluș

Vrei o jucărie de pluș pentru copilul tău? Ei bine, ai de unde alege. Producătorii au avut grijă să realizeze tot ce își pot imagina cei mici, dar și cei mari. Așadar, o astfel de jucărie este mereu binevenită în colecția copilului tău, deoarece nu se va demoda niciodată. Iar mai mult decât atât, poate deveni și unul dintre „cei mai buni prieteni” ai copilului tău. Sigur și tu cunoști măcar pe cineva care doarme cu o astfel de jucărie. Iar vestea bună este că atunci când nu îi mai place, poate fi transformată într-o piesă frumoasă de decor dacă va fi poziționată într-un loc bun din camera sa.

Indiferent de ce jucării vei achiziționa pentru prichindelul tău, cel mai important pentru el va fi timpul pe care i-l acorzi. Nu amâna să te joci alături de el, fie că o veți face cu jucării, ori afară, practicând un sport. Încearcă să îi asiguri celui mic toate condițiile necesare pentru o dezvoltare echilibrată, în care să fii cât mai prezent, fără să îi limitezi evoluția independenței.

Sursă foto: Shutterstock.com 

The post Te-ai săturat să dai banii pe jucării? Află ACUM care sunt articolele pe care copiii și le vor dori întotdeauna appeared first on exclusivNEWS.ro.