Transparență totală privind implantul dentar, una dintre calitățile unei clinici profesioniste!

Decizia de a apela la tratamentele cu implant dentar este, deseori, amânată și din cauza lipsei de încredere în anumite clinici. Teama de a suporta complicații de-a lungul planului de refacere a danturii, ca urmare a unei pregătiri profesionale deficitare, îi împiedică pe mulți dintre cei ce se confruntă cu lipsa dinților să ia măsuri din timp.

Tocmai de aceea, recomandarea unui cunoscut sau apropiat cântărește greu în luarea unei hotărâri în ceea ce privește solicitarea intervențiilor medicale. Recenziile celor care au trecut deja prin această experiență influențează în mod direct determinarea celor care au nevoie de restaurare dentară, în a-și face sau nu o programare. Din studiile efectuate, se pare că, de cele mai multe ori, primii pași spre cabinetul stomatologic sunt ghidați de opiniile vechilor pacienți.

Portofoliul „vorbește” de la sine!

Renumele unei echipe medicale, transparența și empatia contribuie la realizarea unei colaborări de succes între pacient și specialist. Experiența vastă și portofoliul de cazuri complexe rezolvate garantează că ești în totală siguranță, beneficiind de soluții moderne ce te vor ajuta să îți recapeți sănătatea dentară și zâmbetul impecabil, pentru a-ți trăi din nou viața din plin. Așadar, înainte de a apela la tratamentul cu implant dentar, informează-te din surse sigure în privința prestigiului clinicii medicale la care urmează să recurgi.

O unitate în care fiecare ramură a medicinei dentare are un cabinet stomatologic dedicat și medici profesioniști care tratează cu grijă, transparență și integritate reprezintă o alegere perfectă. Dacă la toate aceste considerente se adaugă și un număr impresionant de peste 6000 de pacienți tratați ireproșabil, mulțumiți de competența medicilor, de calitatea materialelor utilizate, precum și de dotările ultramoderne prezente, atunci ai în față rețeta completă pentru un tratament cu implant dentar de succes.

Orice pacient este în căutarea unei echipe cu experiență și a unor tratamente fără durere, cât mai puțin invazive. Din acest motiv, unitățile medicale moderne și-au perfecționat întreaga gamă de servicii pentru a oferi pacienților soluții de calitate, de care să se poată bucura pe termen lung, chiar și întreaga viață. În perioada de „scanare” a pieții, ține cont de toate aceste atuuri, pentru ca în final să iei cea mai corectă decizie. 

implant dentar

Avantajele de necontestat ale unei clinici profesioniste

Avantajele pe care ți le va oferi o clinică de top sunt numeroase! Iată câteva dintre ele, pentru a avea o idee despre ce înseamnă mai exact serviciile de calitate și transparență!

  • Toate tratamentele și investigațiile radiologice se realizează în cadrul clinicii, reducând la minimum durata lor și oferind garanția calității serviciilor medicale;
  • Încă de la primul consult beneficiezi de un plan de tratament personalizat și ești informat în detaliu despre etapele ce vor urma, durata lor, precum și costul total;
  • Echipa de medici este coordonată de specialiști în implantologie dentară, cu peste 20 de ani de experiență;
  • Portofoliul clinicii este vast, având peste 5.000 de dispozitive de înlocuire a dinților inserate și peste 3.000 de reabilitări complexe efectuate;
  • Se folosesc echipamente și dispozitive inovative, iar lucrările pe implant dentar sunt realizate din materiale biocompatibile cu organismul uman;
  • Primești pașaportul de implant, document valabil în toată lumea, care atestă că dispozitivul este original;
  • Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a plăti eșalonat tratamentele efectuate, între 3 si 36 rate.

Nu mai lăsa timpul să degradeze și mai mult sănătatea ta orală și apelează cât mai curând la tratamentele cu implant dentar! Vei evita astfel intervențiile costisitoare și cheltuielile suplimentare!