TVR 1 pregăteşte “Un Revelion ca pe vremuri… dar mai frumos”

Vom petrece o noapte de Revelion ca pe vremuri… dar cu un aer proaspăt, modern: varietăţi, momente de umor, interpretate de actori consacraţi, dar şi din noul val, recitaluri ale unor artişti iubiţi de public.

De la ora 21.10, TVR 1 invită toţi românii la „Un Revelion ca pe vremuri… dar mai frumos”. Ne vom aminti de Revelioanele de altădată, prin intermediul unor texte clasice, dar vom vedea, totodată, o producţie a zilelor noastre. Începem distracţia alături de invitaţii speciali ai Revelionului, actorii Horaţiu Mălăele şi Radu Pietreanu, care aduc pe micul ecran momente speciale, scrise chiar de ei. Patru tineri actori talentaţi – Dan Rădulescu, Beatrice Rubica, Lucian Ionescu, Şerban Gomoi – vor readuce la viaţă momente de umor celebre, introduse în scenă printr-un şir de întâmplări comice, petrecute în timpul filmărilor pentru programul de Revelion. Doi tehnicieni din platou, ajutaţi de o divă şi „verişorul ei”, care lucrează la TVR, se hotărăsc să copieze Festivalul „Cerbul de Aur”, pentru a reuşi să facă propriul lor festival, dar în final ajung să şteargă arhiva TVR…

În programul de Revelion al TVR 1 ne vom delecta cu momente înregistrate special în studiourile Televiziunii Române, de interpreţii Olivier Kaye, Eliza G, Inis Neziri, câştigătorii ediţiilor din 2018 şi 2019 ai Cerbului de Aur; Laura Bretan, o voce recunoscută internaţional; Vali Boghian şi Alex Calancea Band, apreciaţi pentru muzica lor plină de ritm, dar şi cu cele mai tari recitaluri de la recentele ediţii ale Festivalului Cerbul de Aur – Ronan Keating, James Blunt, Loredana, Ştefan Bănică.

După miezul nopţii, ne regăsim într-un restaurant de sat, la Stânga Coteşti, unde primarul localităţii oferă o masă protipendadei locului. Nu este un sat obişnuit, ci unul care a intrat în Guiness Book pentru faptul că toţi locuitorii sunt… stângaci. Din acest motiv, primarul a accesat fonduri europene şi a reuşit să câştige o sumă importantă pentru reconversia socială a stângacilor. În realitate, niciunul dintre aceştia nu este stângaci, dar se străduiesc cu toţii să renunţe la folosirea mâinii drepte, ceea ce devine o sursă bogată pentru un umor perfect ancorat în realitatea zilelor noastre. Scheciurile conţin umor de situaţie, de limbaj şi momente memorabile, susţinute de actori cunoscuţi, precum Valentin Teodosiu, Luminiţa Erga, Tania Popa, Lia Gherman, Cătălin Căţoiu, sau Raluca Guslicov.

Spre dimineaţă, Goran Bregovici aduce un show electrizant, urmat de o selecţie de melodii lăutăreşti celebre, din spectacolul prezentat la Cerbul de Aur de Iuliana Tudor.

The post TVR 1 pregăteşte “Un Revelion ca pe vremuri… dar mai frumos” appeared first on exclusivNEWS.ro.