Uite cum poți să gătești inteligent. Franke îți propune plita și cuptorul SMART

În preajma sărbătorilor bucătăria este locul în care petreci mai mult timp decât o faci de obicei, și asta pentru că gătitul este principala activitate. Pentru cei cărora le place și fac acest lucru cu multă pasiune, Franke le vine în ajutor cu o două obiecte de uz casnic extrem de inteligente și utile: plita și cuptorul SMART: timp redus de gătit, curățare rapidă și design modern!

Tehnica modernă este necesară și în bucătărie, întrucât ne ajută să câștigăm timp și ne ușurează viața. Vorbim în special despre produsele de uz casnic care, datorită tehnicilor, nu doar că au căpătat un design plăcut și armonios, ci au fost concepute în așa fel încât să ne ajute să câștigăm timp. Brandul elvețian Franke este recunoscut pentru aceste avantaje, iar astăzi ne propune două produse de bucătărie din categoria premium. Este vorba despre plita și aragazul SMART, care ne ajută să gătim inteligent.

PLITA SMART FHSM 755 4G DC C face parte din gama de plite Smart care propune 3 dimensiuni în funcție de spațiul disponibil în bucătărie (90, 75 si 60cm). Arzătorul wok cu puterea de 3.3kW este ideal pentru prepararea rapidă și/sau în cantități mari. Grătarele din fontă sunt robuste și foarte rezistente în timp. Forma continuă a grătarelor permite mutarea recipientelor fără a fi nevoie să fie ridicate.  Plita este disponibilă și în 2 culori Fragranite putând fi combinată cu chiuveta Fragranite în aceeasi culoare. PLITA Smart FHSM 755 4G DC XS C Inox FRANKE | 106.0554.394 |

CUPTOR SMART SM 86P XS cu curățare pirolitică, cu linii sobre și elegante, se integrează perfect în bucatariile moderne; design în familia Smart Plus cu 8 programe și programare electronică, cu cavitate interioară plată ce permite curățarea ușoară a incintei cuptorului. Grilajele laterale permit culisarea mai ușoară a tăvilor și a grătarului.

Sistemul de curăţare prin piroliză este cel mai eficient sistem de curăţare disponibil pe piaţă. Comoditate și economie de timp: curăţarea cuptorului pirolitic necesită un efort minim. Beneficiile pentru sănătate și siguranţă: nu mai este necesara utilizarea substanţelor chimice pentru a curăţa interiorul cuptorului, substante care pot contamina hrana dacă interiorul nu este bine curăţat de aceste substanţe.
2 tăvi care permit gătirea pe 2 nivele simultan fără a fi nevoie de un alt recipient, cu programul coacere asistată în care functionează rezistențele sus și jos și ventilatorul.
4 geamuri care asigura o ușa rece, utilizatorul nu se arde dacă pune mână accidental pe ușă
Sistem FULLGLASS  – demontare rapidă și facilă a geamului interior fără a fi nevoie de ustensile.

https://www.frankemagazinonline.ro/cuptor-smart-pirolitic-sm-86-p-inox-franke.html

Pont!

Puteți acompania setul cu hota Smart

HOTA SMART FPJ 915 V BK/DG

Hotele verticale Smart sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni (60, 80, 90cm) adaptandu-se perefct designului modern din orice bucatarie. Comenzile touch sunt perfect camuflate în zona frontala. Capacitatea mare de evacuare de 730mc/h asigura eficienta intr-o bucatarie de pana la 29 m². Cele 4 viteze ale motorului  (3+intensiva) permit alegerea celei mai eficiente trepte de viteza  in functie de preparatele gatite. Filtrele antigrasime sunt prevazute cu o zona de colectare a grasimilor fiind usor de intretinut prin spalarea lor in masina de spalat vase.

The post Uite cum poți să gătești inteligent. Franke îți propune plita și cuptorul SMART appeared first on exclusivNEWS.ro.