Un adevărat Hollywood Smile în Ploiești! Vezi care este clinica dentară frecventată de VIP-uri!

Cu toții ne dorim un zâmbet de Hollywood și, cu siguranță, cu toții îl merităm. Ce ne oprește în a-l obține? Comoditatea, faptul că nu știi la ce clinică dentară să mergi, faptul că îți imaginezi costuri mai mari decât sunt ele în realitate. De aceea, în acest articol îți vom spune cum poți obține un adevărat Hollywood Smile în Ploiești. Bonus, îți vom dezvălui în premieră care este clinica dentară frecventată de cele mai importante celebrități din România!

Estetică dentară în Ploiești

Sunt deja câțiva ani de când Ploieștiul a devenit centrul intereselor estetice ale celebrităților. De ce? Pentru că aici se află locul în care obțin acel zâmbet perfect care arată atât de bine pe sticlă. Din acest punct de vedere, Ploieștiul a depășit Bucureștiul.

Cum este posibil acest lucru? Prin pasiunea pentru estetic a unei echipe de medici dentiști. Aceștia au pus bazele clinicii Hollywood Smile Center din Ploiești în urmă cu câțiva ani, iar de atunci vorba a circulat. Acesta este locul preferat de vedete pentru a-și face dantura perfectă, dar și de oamenii obișnuiți care țin la aspectul lor fizic.

Grija față de pacienți și rezultatele esteticii dentare impecabile au atras aici nume precum Cătălin Botezatu, Marcel Pavel și sute de alte persoane cunoscute din România.

Pentru copii, adulți și seniori, există metode diversificate de obținere a zâmbetului perfect: aparate dentare, fațete dentare, tehnici de reabilitare totală a danturii, tratamente profesionale de albire a dinților. Indiferent de tehnica aleasă, zâmbetul pacienților este wow!

Hollywood Smile Center Ploiești – clinica dentară a vedetelor și a ta!

Știm că opinia generală este aceasta: eu nu am bani de tratamente dentare scumpe, nu-mi permit fațete dentare și nu am cum să merg la clinici scumpe. De aceea, eu nu pot avea zâmbet de Hollywood, nu pot avea încredere în mine și de aceea nu am pe cât de mult succes merit.

Știm. Și în mare parte ai dreptate. Există și clinici de estetică dentară din România care practică tarife extrem de crescute.

Totuși, nu acesta este cazul clinicii Hollywood Smile Center din Ploiești. De fapt, tarifele de la această clinică dentară sunt cele corecte. Prețurile de aici sunt accesibile oricui. În plus, există la această clinică și un program de plată eșalonată a tuturor intervențiilor de estetică dentară sau stomatologie generală. Așadar, această clinică nu este doar pentru celebrități. Este și pentru tine.

Indiferent care este starea danturii tale acum, indiferent de gradul de afectare, poți obține un zâmbet perfect, exact ca al lui Cătălin Botezatu. Tehnicile moderne de la Hollywood Smile Center sunt imbatabile. Procedura de reabilitare totală a danturii în Ploiești plasează această clinică pe harta celor mai respectate clinici dentare din Europa.

Zâmbetul perfect începe cu o consultație stomatologică

Un pas mic pentru om, dar un pas mare pentru omenire. Sau am mai putea spune un pas mic pentru tine, un pas gigantic pentru aspectul tău fizic. Pentru că zâmbetul perfect începe cu o simplă programare pentru o consultație stomatologică la Hollywood Smile Center. Apoi, vei fi preluat și ghidat pas cu pas spre un look de invidiat. Exact ca al vedetelor!

Hollywood Smile Center Ploiești

www.hollywoodsmilecenter.ro

office@hollywoodsmilecenter.ro

0752 580 580