Un job original și cu multiple beneficii la Prime Studios

                             

Suntem in perioada post pandemie, în care cele mai multe joburi au dat faliment sau și-au restrâns aria de activitate. Majoritatea, acolo unde s-a putut, s-au orientat spre remote, joburi făcute din intimitatea căminului.

În mod ciudat, munca de acasă a prins foarte bine la un anume gen de persoane care s-au simțit mai confortabil să livreze produsul muncii lor din confortul propriului cămin.

Sunt pe piață la ora actuală mai multe joburi care îți oferă și un mod plăcut, dar și original de a-ți desfășura activitatea, dar și o stabilitate financiară la care cu greu ai ajunge dacă ai avea un job așa zis „normal”. La Prime Studios de exemplu, ești primită cu brațele deschise dacă îți dorești un job plăcut, într-un mediu sigur, alături de o echipă dornică să te ajute să te dezvolți dar și să îți creezi propria ta independență financiară.

Nu este prea bun să fie adevărat, este chiar un job real de care poți profita la maxim mai ales în aceste perioade instabile pe care le trăim cu toții.

Stabilitatea financiară, pe primul loc

Este nevoie doar de un contact pe pagina oficială la angajare videochat Bucuresti și vei afla toate detaliile care te interesează. Iar cum un venit lunar garantat este ceva ce toată lumea caută, la Prime Studios se oferă un salariu fix garantat în primele trei luni, urmând ca acesta să fie suplimentat de bonusul primit la angajare plus bonusuri suplimentare.

În plus, poți beneficia de city-break-uri interesante oferite modelului cu cele mai multe ore petrecute în online.  Cine nu și-ar dori ca munca lui să fie răsplătită în acest fel?

De ce anume este nevoie pentru a deveni model de videochat?

Vestea bună este dată de faptul că nu este necesară experiența anterioară într-un studio de videochat. Dacă aceasta există totuși, este în regulă, se poate clădi frumos pe acest avantaj.

Cei de la Prime Studios sunt interesați să își formeze modelele în așa fel încât să se simtă la muncă ca în mijlocul unei familii și să nu le lipsească nimic din punct de vedere psihologic și financiar.

Aici sunt oameni dornici să ajute și să susțină cu tot ce ai nevoie, care explică cu răbdare tot ce ai nevoie să știi și să aplici mai apoi.

Chiar și limba engleză se poate învăța aici în ritm propriu, pentru că acesta este limba de comunicare preponderentă.

Program de lucru flexibil, beneficii multiple pentru tine

Cine nu și-ar dori un loc de muncă plăcut unde să îți poți face tu singur programul de lucru?

La Prime Studios poți alege cum să faci acest lucru: poți veni dimineața, intermediar sau dacă te simți mai confortabil poți lucra de noapte. În felul acesta îți rămâne timp liber pentru tine și cei dragi sau te poți relaxa așa cum îți dorești.

Te bucuri de viață cu ajutorul programului flexibil pe care ți-l alegi singur și nu mai ai nicio grijă în ceea ce privește veniturile tale financiare.

Prime Studios este un vis devenit realitate! Pentru mai multe detalii îi puteți contacta pe pagina oficială!

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)