Unde poți pune implanturi dentare ieftine în București?

Implanturile dentare sunt cea mai bună opțiune pentru înlocuirea dinților lipsă. Totuși, această procedură stomatologică este destul de invazivă și implică o componentă chirurgicală. Probabil te întrebi unde poți pune implanturi dentare de calitate în București, fără riscul de complicații și infecții. În acest articol, îți spunem tot ce trebuie să știi despre implanturile dentare și îți dezvăluim locul unde poți pune implanturi ieftine în București, rapid, fără durere, la standarde europene!

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt realizate din titanium sau alte materiale biocompatibile. Ele sunt, practic, ca niște stâlpișori care se introduc în osul mandibular sau maxilar, pe locul dinților lipsă. După ce locul se vindecă, implanturile vor fi fixe și vor dura toată viața. Peste ele se poate pune o proteză, o punte sau o coroană dentară, așa încât funcția dentară să poată fi refăcută total.

Implanturile nu sunt cele mai ieftine proceduri stomatologice, însă constituie o investiție foarte bună în sănătatea ta orală, precum și în sănătatea generală. Calitatea vieții tale se va îmbunătăți foarte mult atunci când nu vei mai fi știrb, vei putea zâmbi liber, vei vorbi cu dicție normală și vei avea un proces normal de masticație.

Majoritatea cabinetelor dentare din București tarifează 1000 de Euro sau chiar mai mult pentru un singur implant. Totuși, noi am găsit un cabinet stomatologic premium care tarifează prețul corect, vei găsi recomandarea noastră de implanturi dentare ieftine în București la sfârșitul acestui articol.  

Implanturile dentare sunt versatile, stabile și foarte longevive în timp. Montarea lor cu succes necesită  intervenția unui medic stomatolog cu experiență, calificat în implantologie, pentru a evita complicațiile și pentru ca tu să te bucuri cât mai repede posibil de o nouă dantură frumoasă și sănătoasă.

Poți pune implant dentar la orice cabinet stomatologic din București?

Pe scurt, răspunsul este nu. Nu toți medicii dentiști din București sunt specializați în implantologie. Riscurile de complicații în cazul montării greșite a unui implant dentar sunt enorme. Iată cele mai frecvente riscuri ale implanturilor dentare:

 • daune produse dinților sănătoși din jur,
 • pierdere de os,
 • vindecare lentă, greoaie,
 • sângerări extinse în timp,
 • fractura de os,
 • răni produse nervilor sau gingiei.

Poți preveni toate aceste complicații. Cum? În primul rând, alegând un medic dentist cu experiență din București, specializat în implantologie.

Iată cele mai importante sfaturi pe care ți le putem oferi pentru ca procedura de implant dentar să decurgă perfect în cazul tău:

 • alege un medic experimentat și specializat în implantologie, precum Dr. Tes din București,
 • adoptă o igienă adecvată a gurii, respectând recomandările medicului, pentru a evita infecțiile,
 • respectă programările propuse de medicul dentist pentru verificarea implantului în timp,
 • menține o dietă sănătoasă, bogată în calciu pe cât posibil,
 • evită fumatul cu cel puțin o săptămână înainte de intervenție și pe toată durata vindecării țesutului,
 • dacă suferi de bruxism (scrâșnirea dinților), poartă o protecție după intervenția de implant,
 • evită mestecarea ori sfărâmarea în dinți a obiectelor dure după implant, pentru toată viața.

Unde poți pune implanturi dentare ieftine în București?

Dacă vrei să mergi la cel mai bun cabinet stomatologic din București, îți recomandăm să mergi la Dr. Tes. Echipa de profesioniști de aici nu sunt doar pasionați de medicină dentară și gata să ajute orice pacient, însă oferă și cele mai ieftine prețuri din București pentru tratamentele dentare.

De exemplu, luna aceasta cabinetul stomatologic Dr. Tes din București desfășoară o campanie de încurajare a populației să își îngrijească sănătatea dentară axată chiar pe implanturile dentare. De aceea, luna aceasta la Dr. Tes costul unui implant va fi de doar 399 Euro, în loc de 600 Euro cât e tariful normal pentru un implant. Practic, vei plăti doar materialele, nu și manopera. De ce? Pentru că Dr. Tes vrea să ajute bucureștenii să fie sănătoși! Te încurajăm să dai share acestui articol, astfel încât să poată afla și beneficia de această promoție cât mai multă lume din București și din țară!

Echipa de la Dr. Tes este specializată în implantologie și are o experiență vastă. Peste 4400 de pacienți din București sau din țară au ales să își pună aici implanturile dentare și au avut o experiență foarte bună. S-au vindecat rapid, nu au avut niciun fel de complicație, iar dantura lor este perfectă.

De aceea, recomandarea noastră pentru implanturi dentare în București este cabinetul stomatologic Dr. Tes. Materialele folosite sunt de calitate premium, iar tehnica este de nivel european.

CLINICA STOMATOLOGICĂ DR. TES DIN BUCUREȘTI

Strada Vintilă Mihăilescu, nr. 8, bl. 78, sc. 2, ap. 59, parter, interfon 59, București

 Programări: 0732 826 068

www.drtes.ro

Bineînțeles, te poți programa și online pe site-ul lor!