Zece concurenţi curajoşi sunt gata să răspundă provocărilor “Survivor Romania” de la Kanal D

Zece concurenți ambițioși, încă necunoscuți publicului larg, vor răspunde provocării uriașe lansate de „Survivor România”, reality-ul care va fi difuzat, în curând, de Kanal D.

Cei zece curajoși își vor testa limitele fizice și rezistență psihică în cea mai dură competiție din istoria televiziunii. Diferiți că vârstă și preocupări cotidiene, aceștia sunt gata de confruntarea cu jungla Dominicană, pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern. La start se află cinci fete și cinci băieți cu calități fizice de excepție.

Adriana Popescu este din București, are 29 de ani și e mama unei fetițe de 4 ani. În prezent lucrează într-un magazin cu articole sportive. A practicat handbal de performanță timp de 19 ani și de 6 ani joacă la echipa de rugby Universitatea Cluj.

Am decis să particip la <Survivor România> pentru fetița mea, Eva. Vreau să înțeleagă că și femeile sunt puternice, nu neaparat fizic, cât mai ales psihic. Vreau să câștig competiția și sper ca telespectatorii care mă vor privi să spună <Da! Femeile pot! O mămică a câștigat Survivor!> Noi, mamele, suntem niște supraviețuitoare“, a declarat Adriana Popescu.

Elena Karina Fetica este o tânăra de 24 de ani, din Craiova. Este masterandă în Internațional Economics și Business Administration, absolventă a Facultății de Finanțe Bănci și este pasionată de mașini, având propriul ei vlog dedicat industriei auto. Este o pasionată de fitness și, timp de 3 ani, a practicat kickboxing. Spune că are o relație specială cu sportul încă din copilărie.

“Particip la <Survivor România> ca să îmi demonstrez mie însămi că pot face față oricărei provocări. Țelul meu este să câștig. Sunt o fire bătăioasă, cred că am atuurile necesare pentru a supraviețui“, declară Elena Karina Fetica despre motivele care o aduc în competiție.

Ema (Emanuela Carmen Huruiala) are 30 de ani, este din Reșița și este de profesie contabilă. Face sport din pasiune, mersul la sala fiind o constantă în viață sa.

Particip la <Survivor România> în primul rând ca să scap de monotonia de zi cu zi; sunt sigură că pot face față acestui experiment inedit. Am lucrat foarte mulți ani în agricultură și mă pot adapta ușor“, explică Emanuela Carmen Huruiala.

Lola (Lilia Crudu) este o tânără de 32 de ani din Chișinău care locuiește de 12 ani în București. Este antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, pentru că muzica este ceva fără de care nu poate trăi.

“Sunt în această competiție pentru a-mi demostra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povesti copiilor și nepoților mei”, afirmă Lilia Crudu.

Claudia Mirela Rostaş are 28 de ani, este din Cluj Napoca și lucrează ca femeie de serviciu, iar în timpul liber activează ca voluntar în beneficiul copiilor orfani. A practicat judo, handbal, volei încă din copilărie.

Îmi place experiența <Survivor>, am urmărit formatul și îmi doresc să văd dacă anii de sport mă vor ajută acolo. Îmi doresc să fiu în Dominicană și să lupt“, spune aceasta.

Andrei Ciobanu, în vârstă de 29 de ani, este profesor de canto la Colegiul Național de Arte George Apostu din Bacău. Merge la sală de 13 ani, joacă fotbal săptămânal și a practicat timp de doi ani tenis de câmp. A experimentat și înot, handbal, volei, dar cel mai mult îi place să schieze.

Particip la <Survivor România> ca să trăiesc cea mai tare experiență din viață mea! Vreau să mă cunosc în situații limită, vreau să mă autodepăşesc, vreau să învăț și să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depășesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!“, spune Andrei Ciobanu.

Remus Laurențiu Mihai are 41 de ani și locuiește în București. Pasionat de zbor, este pilot de elicopter și de avion. Practică paraşutismul însă a încercat și sporturile dure, precum shodokan, thai shin do. De aproape trei ani merge zilnic la antrenamente de fitness și, de curând, și-a descoperit o nouă pasiune, cascadoria, fiind parte dintr-o echipă de cascadori. Spirit antreprenorial, și-a dezvoltat o firma de organizare evenimente aviatice.

Am ales acest gen de concurs pentru că dintotdeauna am urmărit o astfel de provocare, cu oameni din medii diferite, cu caractere care se cunosc cu adevărat atunci când se află în situații limită, dincolo de confortul zilnic. Doar așa te cunoști cu adevărat. Consider că nicio provocare nu este suficient de mare pentru aceia care doresc să-și scrie singuri destinul. Aștept cu nerăbdare să mă cunosc mai bine, atât ca relaționare socială cât și ca abilități. Toți vom descoperi luptătorul din noi, gata să-și provoace și să-și depășească limitele“, spune, plin de încredere, Remus Laurențiu Mihai.

Cristian Marius Ioniță, are 27 de ani, este originar din București și de trei ani s-a stabilit în Reading, Marea Britanie, unde este managerul unui restaurant. A practicat arte marțiale, kick-boxing și wushu timp de 13 ani, fiind multiplu campion național la cele două ramuri sportive.

Particip la <Survivor România> pentru a ieși din zona de confort și pentru a-mi depăși limitele. Am mare încredere în forțele proprii și în echipa mea“, a declarat acesta.

Emanuel Neagu are 23 de ani și este dansator profesionist. Este originar din Cocoraştii Colț, județul Prahova, dar locuiește în București. A încercat toate sporturile, însă marea lui pasiune a fost dansul, care i-a devenit și profesie.

“M-am înscris la <Survivor România> din pasiune pentru sport și pentru adrenalină, pentru necunoscut. Mă consider un tip rezistent, creativ și mă descurc în orice situație”, afirmă acesta.

Andi Constantin are 28 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și este multiplu campion național la această ramură sportivă. Are ca background sportiv și karate, kick-boxing și kempo și, în paralel, timp de 11 ani, a jucat fotbal. Andi este antreprenor și creator de conținut online. În prezent locuiește în București.

Am ales să particip la <Survivor România> pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății“, declară Andi Constantin.

Pe toți acești concurenți, cu caractere puternice, cu profesii diferite, provenind din medii diverse, îi unește un singur ţel, acela de a-și depăși limitele și a deveni acel “Supraviețuitor” care să inspire milioane de oameni că totul este posibil când crezi în visul tău.

The post Zece concurenţi curajoşi sunt gata să răspundă provocărilor “Survivor Romania” de la Kanal D appeared first on exclusivNEWS.ro.