Detergenti de calitate potriviti pentru HORECA si firme de curatenie.

Pentru sectorul HORECA si pentru firmele de curatenie, este important sa se aleaga detergenti de calitate superioara, care sa fie eficienti in indepartarea murdariei si a petelor, dar si sa respecte normele de igiena si sanatate.

Iata cateva dintre cele mai bune optiuni de detergenti de calitate pentru HORECA si firme de curatenie:

  • Detergenti horeca concentrati – acest tip de detergent este foarte eficient in indepartarea murdariei si a grasimii de pe vase, tacamuri si ustensile de bucatarie.
  • Detergent pentru pardoseli – un detergent puternic pentru curatarea pardoselilor, care poate indeparta murdaria si petele cu usurinta. Este important sa se aleaga un detergent potrivit pentru tipul de podea, cum ar fi pardoselile din piatra, gresie sau lemn.
  • Detergent pentru sticla si suprafete – un detergent specializat pentru curatarea sticlelor, oglinzilor si suprafetelor lucioase. Acestea sunt de obicei fara alcool, astfel incat sa nu lase pete sau urme.
  • Detergent pentru tesaturi – un detergent specializat pentru curatarea rufelor si a altor tesaturi. Alegeti un detergent care sa fie eficient in indepartarea petelor, dar care sa fie bland cu tesaturile.
  • Dezinfectant – un dezinfectant puternic este important pentru a asigura igiena si sanatatea in sectorul HORECA si pentru firmele de curatenie. Este important sa se aleaga un dezinfectant care sa respecte normele si regulamentele de siguranta si sanatate.

Este important sa alegeti detergenti horeca de calitate pentru a va asigura ca spatiul dumneavoastra este curat si igienic, iar oaspetii si angajatii dumneavoastra sunt in siguranta si sanatosi.

Detergentii de la Pelso Lexy sunt cei mai buni in domeniul Horeca

Aceste produse sunt concepute pentru a fi eficiente in indepartarea murdariei si a petelor, dar si pentru a respecta standardele de igiena si sanatate. De asemenea, Pelso Lexy ofera consultanta specializata pentru clientii din domeniul Horeca, astfel incat sa poata alege produsele potrivite in functie de nevoile specifice ale afacerii lor.

Domeniul Horeca, care include restaurante, cafenele, hoteluri, cantine si alte afaceri de alimentatie publica, se confrunta cu o varietate de murdarie si grasimi care trebuie indepartate pentru a mentine un mediu curat si igienic. Acesta este motivul pentru care este important sa se foloseasca detergenti cu putere mare de degresare pentru a curata vasele, echipamentele de bucatarie si alte suprafete.

Detergentii cu putere mare de degresare contin agenti activi care au proprietati emulsionante, ceea ce inseamna ca pot descompune si indeparta grasimile si uleiurile de pe suprafete. Acest lucru este deosebit de important in sectorul Horeca, unde echipamentele de bucatarie, vasele si ustensilele de gatit sunt expuse in mod regulat la murdarie si grasimi. In plus, utilizarea unui detergent cu putere mare de degresare poate ajuta la prevenirea formarii depunerilor grase care pot duce la blocarea tevilor de scurgere si la cresterea riscului de contaminare bacteriana.

Pelso Lexy ofera o gama variata de detergenti firme de curatenie si produse de curatare care sunt concepute special pentru a satisface nevoile sectorului Horeca.

Detergentii cu putere mare de degresare sunt mai eficienti in indepartarea grasimilor si uleiurilor, ceea ce poate reduce timpul si efortul necesare pentru curatarea echipamentelor si suprafetelor din bucatarii si alte spatii de lucru din sectorul Horeca.