O dantură sănătoasă și un zâmbet perfect se construiește pas cu pas, la clinica Dental Premier

Una dintre primele caracteristici care sunt observabile la o persoană este zâmbetul și implicit dantura. O dantură sănătoasă și bine întreținută asigură o integrare socială și personală mult mai bună decât neglijarea ei. În plus, pot interveni și alte afecțiuni care derivă toate de la starea de sănătate a dinților.

Pentru a nu se ajunge aici, se recomandă controale periodice de specialitate și mai ales refacerea danturii cu mijloace moderne și rapide. Clinica Dental Premier este un exemplu în acest sens.

Inovație de ultimă oră, rezultate rapide

Cu o bogată activitate și experiență profesională în spate, clinica Dental Premier se bucură de o largă popularitate în rândul pacienților. Și asta deoarece echipa de aici a fost printre primele din țară care au introdus reabilitările totale dentare, mai precis sistemul Fast&Fixed.

Așa după cum îi spune și numele, este vorba despre implanturi și dinți ficși în doar 24 de ore, realizate cu succes deplin doar la Dental Premier. De altfel, este dotată cu aparatură ultramodernă, dar și de tehnologii de ultimă generație. Pe aici au trecut mii de pacienți în ultimii ani, mulți în stare critică cu dantura și au plecat cu un zâmbet fericit la purtător.

Tratamentele stomatologice oferite sunt minim invazive, iar orice probleme dentare, se rezolvă prin tehnici minuțioase pentru pacienți.

De ce să alegi un implant dentar la clinica Dental Premier

Așa după cum îi spune și numele, un implant dentar este un tip de operație care plasează o piesă din titan sau zirconiu, în locul rădăcinii pierdute a dintelui. Materialul din care e confecționat implantul este compatibil 100% cu organismul uman, în felul acesta nu vor interveni reacții neplăcute de respingere.

Implantul dentar se recomandă după vârsta de 18 ani, odată ce ciclul de creștere al dinților naturali a fost finalizat. El este sigur ca și metodă de reconstrucție a unui dinte pierdut sau a mai multor dinți. Diferența nu va fi vizibilă pentru nimeni, implanturile vor arăta exact ca dinții naturali.

Pentru pacienții sensibili se recomandă în mod special tehnicile dentare aplicate la clinica Dental Premier, deoarece acestea nu provoacă durere și vindecarea este mult accelerată. Echipa de medici specialiști se asigură că fiecare pacient primește tratament de calitate.

Servicii stomatologice asigurate de Dental Premier

Pacienții care optează pentru serviciile clinicii Dental Premier se bucură de implanturi, coroane dentare, fațete și proteze confecționate materiale premium. De asemenea, pacienții pot beneficia de fixarea mai multor tipuri de aparate dentare, fie ele mobile, ceramice sau invizibile.

La această clinică se mai oferă și servicii de chirurgie dentară, tratamente pentru carii, radiologie, dar și tratamente pentru albirea dinților. Toate prețurile sunt listate pe pagina oficială.

Implanturile dentare și refacerea totală a danturii cresc calitatea vieții sociale și ajută mult la recăpătarea încrederii în sine. Ele sunt rezistente în timp, cu specificația respectării indicațiilor medicale și controale periodice. Așadar, pentru cei care au nevoie de astfel de servicii, amânarea nu este recomandată. Programați-vă curând la această clinică.

Contact: contact@dentalpremier.ro