Ai nevoie de servicii de dermatologie in Bucuresti? Iata aici raspunsul!

Tocmai te-ai mutat in capitala si iti pui la punct asigurarea medicala sau baza de date cu clinici medicale si nu stii daca sa introduci si dermatologia in lista? Pentru multi, serviciile de dermatologie in Bucuresti nu sunt necesare sau esentiale unui stil de viata sanatos. De altfel, putini sunt cei care chiar sunt ingrijorati in privinta pielii lor.

De regula, femeile sunt cele care vor apela la astfel de servicii, din moment ce dermatologia se ocupa si cu prevenirea imbatranirii pielii. Totusi, exista si alte motive pentru care ai nevoie de astfel de servicii, dar mai ales de servicii de calitate, care pot fi oferite doar in capitala? Continua sa citesti pentru a afla raspunsul!

Ce este dermatologie si cu ce se ocupa aceasta?

Dermatologia este specializarea medicala care are in vedere diagnosticarea, preventia si tratamentul celor mai multe probleme care apar la nivelul pielii. Vei avea nevoie de un dermatolog si in adolescenta daca suferi de acnee, dar si pe masura ce inaintezi in varsta pentru a beneficia de ingrijire specializata la nivelul unghiilor, parului si desigur, pielii.

Evident, un consult si mai ales un tratament de specialitate pot fi realizate doar in cadrul unei clinici de dermatologie din Bucuresti cu renume. Acolo, medicii specialisti vor fi alaturi de tine cu sfaturi, recomandari, dar mai ales indicatii privind tratamentul sau recuperarea medicala.

Cand ai nevoie de servicii de dermatologie?

Vei avea nevoie de servicii de dermatologie in Bucuresti in urmatoarele cazuri:

  • Suferi de deteriorare a pielii sau de afectiuni care cauzeaza acest lucru – de regula, deteriorarea pielii este cauzate de imbatranire. Un dermatolog iti poate oferi recomandari esentiale privind schimbari ale stilului tau de viata care pot elimina sau incetini procesul de deteriorare.
  • Doresti tratarea anumitor cicatrici – cicatricile, in special cele cauzate de acnee, pot fi tratate cu usurinta in cadrul unei clinici de dermatologie din Bucuresti. Apoi, daca prezinti cicatrici mai serioase, cauzate de alte afectiuni sau accidente, un dermatolog specialist iti poate face recomandari privind ameliorarea aspectului acestora sau chiar chirurgie plastica, dupa caz.
  • Doresti tratarea sau ameliorarea simptomelor eczemelor – iritatia si mancarimea de la nivelul pielii sunt comune in ziua de astazi. Exista foarte multe ingrediente alimentare si materiale nocive, care pot cauza, in urma expunerii indelungate, diferite tipuri de eczeme. In plus, vara exista o multitudine de factori care pot afecta pielea. De cele mai multe ori, eczemele pot fi tratate numai cu ajutorul unui medic specialist dintr-o clinica de dermatologie din Bucuresti.
  • Doresti tratarea acneei – exista foarte multe tipuri de acnee, precum exista si tipuri de piele. Astfel, sansele sa gasesti produsul sau medicamentul ideal pentru tratarea acestei afectiuni sunt destul de mici. In schimb, un medic dermatolog specialist iti poate pune la punct un plan complet de tratament bazat atat pe medicamente, cat si pe interventii non-invazive sau alte tipuri de tratament.

Nu in ultimul rand, dermatologul este persoana care poate examina corespunzator alunitele de pe corpul tau. Dupa cum probabil stii, aproape orice alunita prezinta riscul de dezvoltare de cancer de piele. De altfel, controlul anual al alunitelor este recomandat.

Un dermatolog specialist din cadrul departamentului de dermatologie al clinicii UpMedical din Bucuresti te poate ajuta sa-ti mentii pielea, dar si parul si unghiile sanatoase. Programeaza-te chiar acum, online sau telefonic!