Diferența dintre produse alimentare bio și cele convenționale. De ce să alegi schimbarea BioCorner?

Spune nu E-urilor, conservanților și chimicalelor nocive: alege produse alimentare bio din oferta BioCorner! Află aici mai multe detalii despre diferența dintre aceste produse.

Mulți dintre noi suntem obișnuiți cu o dietă convențională. Știm cu toții ispita unui parizer ieftin pe pâine albă de la magazinul din colț și conveniența mâncării nesănătoase. Din păcate, toate aceste produse sunt deseori mult prea procesate, ajungând astfel să fie mai nocive decât benefice pentru corpul nostru. Așadar, care ar fi efectele negative ale produselor convenționale și care sunt beneficiile unor produse alimentare bio? Merită să faci efortul și să faci schimbarea bio? În rândurile ce urmează, vei afla mai multe informații.

Efectele nevăzute ale produselor procesate convenționale

Probabil le cunoști și le îndrăgești: este vorba de mezeluri, margarină, pâine albă și alte produse de acest fel considerate conveniente în principal din cauza prețului. Ei bine, chiar dacă acestea sunt prietenoase cu buzunarul, cert este că sunt nesănătoase. Știai că mezelurile conțin un nivel ridicat din sodiu? Asta înseamnă că au multă sare, ceea ce poate dăuna sănătății tale, mai ales dacă le consumi zi de zi. Te întrebi care sunt riscurile? Este vorba de faptul că produsele procesate sunt cancerigene, pot cauza diverse probleme cardiovasculare și pot declanșa diabetul.

Cu ce le poți înlocui? Ei bine, află că există varianta bio a majoritatea alimentelor. În catalogul online BioCorner, vei găsi alternative sănătoase. În loc de parizer, poți opta pentru șuncă bio de porc sau pui. În loc de pâine albă, încearcă cea intermediară bio. Astfel, schimbările nu vor fi drastice, iar tu vei putea să te îndrepți înspre un stil de viață mai sănătos fără a face multe sacrificii. Cu toții știm că schimbările radicale deseori nu sunt de lungă durată. De ce să nu înlocuiești treptat produsele de bază convenționale cu varianta lor bio, pentru o trecere mai lină?

Diferența stă în produsele bio – de ce sunt mai bune?

Ai aflat că poți găsi alternativele bio a majoritatea produselor convenționale, însă cu ce diferă? Ei bine, în primul rând vei simți diferența în gustul produselor. Aromele vor fi mai intense și mai gustoase, fiind naturale. Naturalețea stă în lipsa pesticidelor, a modificărilor genetice și grija producătorilor față de calitatea alimentelor.

Despre magazinul online BioCorner, pe scurt

Fă o schimbare pozitivă în dieta ta și alege produsele BioCorner. Aici vei găsi nu doar alimente, ci și produse pentru curățat precum detergenți de vase bio, loțiuni și cosmetice bio. În plus, și persoanele care deja știu despre importanța unei diete sănătoase vor beneficia de produsele din acest magazin online – este vorba de vegetarieni și vegani. Pe lângă toate aceste produse, vei găsi și suplimente alimentare, diverse (cărți, kituri de pictură, pungi biodegradabile ș.a.m.d.) Așadar, este clar că vei putea să-ți faci cumpărăturile din același loc!

Te invităm să descoperi catalogul online de produse. Vei putea comanda știind că vei primi alimente de calitate, gustoase și naturale! Așadar, comandă acum tot ce ai nevoie.

Contact:

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanți)

Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)

0737 556 622

0732 115 617

comenzi@biocorner.ro