Kit Cameră Marșarier cu Monitor de 7 Inch – Siguranță și Confort pentru Vehicule Mari – electroniceonline.ro

Pentru vehiculele mari, cum ar fi camioanele, autobuzele, remorcile și utilajele, manevrarea și parcarea pot reprezenta provocări considerabile. Kitul de cameră marșarier cu monitor de 7 inch oferă o soluție eficientă pentru a îmbunătăți siguranța și confortul în timpul acestor manevre. Acest kit este proiectat pentru a oferi vizibilitate clară și detalii precise, facilitând manevrele în spații restrânse și reducând riscul de coliziuni.

Caracteristici Display

Alimentare Versatilă

Monitorul de 7 inch este alimentat de la o sursă de curent continuu de 12V până la 24V, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de vehicule, de la autoutilitare la camioane mari și utilaje industriale.

Dimensiune și Format

Cu o dimensiune de 7 inch și un format de afișare 16:9 (compatibil și cu 4:3), acest display oferă o vizualizare clară și detaliată a imaginii captate de camera de marșarier. Rezoluția de 480 x 272 pixeli asigură o calitate bună a imaginii, facilitând observarea obstacolelor din spatele vehiculului.

Compatibilitate PAL/NTSC și Dual Video Input

Monitorul suportă formatele video PAL și NTSC, oferind flexibilitate în utilizarea diverselor tipuri de camere video. Cele două intrări video permit conectarea simultană a două camere, oferind o acoperire extinsă și versatilitate în monitorizare.

Contrast și Temperatură de Lucru

Cu un contrast de 300:1, monitorul oferă imagini clare și distincte. Este proiectat să funcționeze într-un interval larg de temperaturi, de la -30°C până la +70°C, asigurând performanțe fiabile în diverse condiții climatice.

Specificații Tehnice Cameră Marșarier

Night Vision cu 18 LED-uri IR

Camera de marșarier este echipată cu 18 LED-uri IR (infraroșu), oferind vizibilitate nocturnă excelentă. Aceasta permite o vizualizare clară a zonei din spatele vehiculului, chiar și în condiții de iluminare redusă.

Unghi Larg de Vizualizare și Construcție Durabilă

Cu un unghi de vizualizare de 120 de grade, camera asigură o acoperire extinsă, minimizând punctele moarte. Carcasa metalică robustă este rezistentă la șocuri și intemperii, având o clasă de protecție IP67, ceea ce garantează durabilitatea și performanțele fiabile ale camerei în condiții meteorologice nefavorabile.

Design Compact și Instalare Simplă

Camera are un design mic și compact, fiind ușor de montat pe diverse vehicule. Bracket-ul metalic de prindere asigură o instalare sigură și stabilă, iar procesul de instalare este simplu și rapid.

Performanțe Tehnice

Camera funcționează atât la 12V cât și la 24V, fiind compatibilă cu diverse tipuri de vehicule. Senzorul de imagine color CMOS și rezoluția de 420 TV Lines oferă o imagine clară și detaliată, esențială pentru manevrele precise.