Transformarea vieții tale începe azi: descoperă balonul gastric Allurion

Slăbește mai eficient și construiește-ți un nou stil de viață

Surplusul de greutate poate face viața indivizilor de orice vârstă mai dificilă, din motive variate. Unele persoane se plâng de scăderea calității vieții, iar alți oameni consideră cu tristețe că aspectul lor nu este ceea ce și-ar fi dorit.

Dacă ai pornit în căutarea unei soluții eficiente pentru pierderea în greutate și transformarea vieții tale, balonul gastric Allurion – disponibil de acum și în Chișinău – aduce o inovație medicală remarcabilă. Acesta oferă o modalitate non-invazivă și non-chirurgicală de a obține rezultate semnificative în lupta împotriva obezității. Să descoperim cum funcționează și ce poți obține cu acest balon gastric nou.

Balonul gastric Allurion este plasat în stomacul pacientului printr-o procedură simplă și rapidă, fără a necesita intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie. Procesul începe prin înghițirea unei capsule mici care conține balonul gastric. Aceasta este o alternativă atrăgătoare pentru cei care doresc să evite procedurile chirurgicale sau invazive.

După înghițire, balonul gastric este umplut în stomac cu ajutorul unui cateter subțire, cu o soluție salină, perfect compatibila cu organismul. Balonul ocupă un spațiu semnificativ în stomac, creând o senzație de plenitudine și reducând foamea. Acest lucru permite pacientului să consume mai puține alimente (și deci calorii) și să își controleze obiceiurile alimentare, ceea ce duce la pierderea în greutate. Balonul gastric Allurion funcționează ca un instrument de susținere în procesul de slăbire, oferindu-ți oportunitatea de a obține rezultate vizibile într-un interval scurt de timp.

Rezultate superioare cu efort mai redus

Atunci când o dietă controlată și sănătoasă este însoțită de un balon gastric de acest tip, se pot pierde mult mai rapid și sănătos kilogramele în plus. Motivul este că acest balon, la fel ca și baloanele introduse în stomac cu procedura endoscopică, reduce volumul stomacului, oferă o senzație de sațietate pe termen lung și ajută persoana să mănânce mai puțin. Așadar, este mai ușor pentru persoana care are un balon gastric să slăbească în comparație cu cele care țin doar dietă.

Unul dintre avantajele majore ale balonului gastric Allurion este faptul că poți pierde în mod obișnuit între 10-15% din greutatea corporală totală într-un interval de 16 săptămâni, uneori chiar 20% daca programul tau alimentar este strict si vei suplimenta cu activitati fizice. Aceasta înseamnă o transformare semnificativă a corpului tău într-un timp relativ scurt. Este important de menționat că rezultatele pot varia în funcție de fiecare individ și de angajamentul personal în adoptarea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

Beneficiile balonului gastric Allurion nu se opresc aici. Plasarea balonului durează aproximativ 15 minute, ceea ce face ca această procedură să fie rapidă și convenabilă pentru pacienți. De asemenea, balonul gastric se elimină automat, în mod sigur după 16 săptămâni, fără a fi necesare ajustări ulterioare sau intervenții chirurgicale suplimentare.

Poți folosi chiar și două baloane consecutiv

Medicii Allurion explică faptul că sunt mulți pacienți care au ales să folosească 2 sau chiar 3 baloane consecutiv pentru a ajunge la greutatea dorită. Un balon asigura o pierdere în greutate de 10-15% din totalul greutatii actuale, însa 2 baloane pot însemna împreună chiar 30% scadere în greutate. Singura regulă în plasarea baloanelor gastrice consecutive este să acordăm minim 2 luni pauza între perioadele cu balon în stomac.

Sprijinul de care ai nevoie

În încheiere, merită menționat ca nu ești singur în Programul Allurion. Instrumentele digitale – Cântarul și Ceasul de Monitorizare Allurion, conectate la aplicația mobilă Allurion – și coachingul nutrițional te ajută să maximizezi șansele de a pierde rapid și pe termen lung în greutate.

Programează acum o consultatie gratuita în Chișinău și afla mai multe despre balonul gastric allurion la www.balongastric.md!