100% cadoul cu care nu dai gres in 2023!

Cadourile! Cel mai dificil moment este acela când suntem in poziția celui care dăruiește și mai mult, ne simțim lipsiți de inspirație sau nu cunoaștem foarte bine preferințele persoanei căruia ne dorim sa ii facem o surpriză. Însă, dacă este vorba despre o doamna/domnișoara, suntem salvați. Garderoba doamnelor este plină de accesorii și cu toate acestea ele sunt mereu in căutarea altor accesorii cu care să-și îmbogățească ținutele. Știu ele ce știu, cea mai simplă variantă de a-ți scoate ținuta in evidentă, sunt accesoriile.

Așadar, să vedem care sunt variantele de cadouri pentru secret santa cel mai ușor de ales și care au cel mai mare impact, in funcție de moment sau de relația pe care o avem cu persoana primitoare. Urmează dezvăluirea bombă!

Brățările sunt pe primul loc!

Mulți dintre noi, acum dau din cap și spun “știam și eu asta, nu e nimic nou” și au perfectă dreptate! Numai că in momentul acela in care alegem cadourile, mintea noastră complică lucrurile și se gândește la tot felul de alte cadouri mai complicate sau poate msi îndrăznețe. Așa suntem noi construiți, nimic greșit! Dar acum să vedem care sunt cele mai interesante variante de brățări.

Brățările cu sau din pietre semiprețioase, ocupa un loc fruntaș! ❤️

Dar oare din ce cauză sunt cele mai apreciate? Păi haideți să vedem:

  • Varietate foarte mare de modele datorită posibilității de a le combina cu nenumărate materiale (argint, aur, zirconiu…)
  • Nivelul de preț extrem de accesibil care permite diversificarea modelelor in funcție de garderobă sau preferințe
  • Simplitatea acestora joaca un rol foarte important
  • Coloristica! Pietrele semipretioase se bucura de o paletă de culori uimitoare și putem spune, chiar nelimitata

Iată câteva motive pentru care o brățăra cu pietre semipretioase, ocupă unul dintre locurile fruntașe când vine vorba despre categoria brățări. Dar să trecem și mai departe pentru a vedea cine se afla pe locul doi.

Brățările din mărgele colorate mai mult sau mai puțin! ❤️

Mărgelele sunt utilizate cu mare succes in industria modei, fie că vorbim despre rochii ornate cu acestea sau o mare varietate de accesorii printre care regăsim si brățările.

Când vorbim despre brățări mărgele cu snur, acestea in general sunt subțiri, deloc incomode din punct de vedere greutate.

In general mărgelele sunt inșirate pe șnur de diferite culori si cu închizători reglabile prin nod. Nodul le face pe acestea foarte ușor de acomodat.

Brățările cu mesaje cod Morse, o altă variantă spectaculoasă! ❤️

Această variantă de brățară este poate cea mai simplă metodă prin care poți transmite un mesaj știut numai de voi. Codul Morse a fost folosit cu brio pe timp de război, când se dorea transmiterea de mesaje codificate, pe care inamicul să nu le intercepteze. Cei interesați, pot găsi aici mai multe detalii. Ce  fel de mesaje poți transmite cu o brățăra cod morse? In general, mesaje scurte ca:

  • Numele persoanei dragi sau al copilului
  • Te iubesc
  • Jumătatea mea
  • Suflet pereche

Dar aici cred că majoritatea au suficientă inspirație și nu este necesar să batem prea mult pasul pe loc.

Dacă însă ne întoarcem la cadourile noastre pentru secret santa, putem să mai dezvoltăm subiectul brățări.

Un alt cadou inedit sunt brățările de picior sau glezna! ❤️

Acestea pot fi confecționate din mărgele, pietre semipretioase, aur, argint, zirconiu, cristale naturale și de asemenea pot conține mesaje cod Morse sau cod binar. Puteți găsi aici câteva variante de brățări pentru picior!

Ce alt accesoriu pote pune intr-o lumină pozitivă un picior frumos? Unii vor spune că poate o fustița sau un pantof, poate o săndăluță. Corect și acestea, dar pănă la urmă, tot glezna unei doamne rămâne cea mai sexi zonă. Dar să nu deviem de la subiect.

Așadar, iată cum putem să identificăm un cadou inedit, plin de personalitate și totodată de elegantă pentru persoanele dragi din viața noastră.

Dacă v-am captivat cu articolul nostru despre cadouri secret santa și lumea minunată a brățărilor, vă invităm să descoperiți și alte subiecte asemănătoare.