Avantajele epilarii definitive la barbati

Femeile nu sunt singurele care pot beneficia de epilarea definitiva cu laser. Conform celor de la Dara Beauty, acest tratament este de asemenea destinat barbatilor care doresc sa scape de parul nedorit din orice parte a corpului.

Epilarea definitiva este o optiune excelenta pentru barbati, deoarece poate indeparta parul pe care ei, de regula, il rad, fara a provoca durere, iritatie si aparitia de fire de par incarnate. Poate fi folosita atat pentru zonele mici, cum sunt axilele, cat si pentru zone mai mari, cum este spatele sau pieptul si ofera efecte de lunga durata.

Iata care sunt avantajele epilarii definitive cu laser la barbati:

Este o procedura nedureroasa.

Tratamentul de epilare definitiva cu laser devine tot mai popular in randul barbatilor, deoarece poate indeparta cu usurinta parul mai gros ce se gaseste, de regula, pe picioare, piept sau spate. Spre deosebire de metodele traditionale care pot lasa in urma fire de par omise sau pot provoca iritatii ale pielii, epilarea cu laser vizeaza foliculii pilosi cu precizie, lasand pielea din jur nevatamata.

Aceasta procedura este complet neinvaziva. Nu implica nicio incizie sau anestezie. Totodata, este nedureroasa, avand un sistem de racire incorporat.

Ofera rezultate de lunga durata.

Corpul masculin este dominat de testosteron care stimuleaza cresterea parului. Dar aceasta crestere de par poate fi oprita pentru o perioada foarte lunga de timp (de cativa ani) cu ajutorul laserului. In timpul epilarii definitive, laserul emite energie luminoasa direct in foliculii pilosi, distrugandu-i. Insa pentru ca parul nostru creste in mai multe etape, va fi nevoie de o serie de cateva sedinte pentru ca tratamentul sa ofere rezultatele dorite.

Minimizeaza riscul de aparitie a firelor de par incarnate.

Ceara epilatoare este destul de dureroasa, mai ales pe parul gros al barbatilor. De aceea, cei mai multi barbati prefera sa foloseasca aparatul de ras pentru a-si indeparta fara durere parul nedorit de pe fata si corp. Dar, dupa barbierit, apar adesea fire de par incarnate si iritatii ale pielii. Cu toate acestea, epilarea definitiva cu laser reduce riscul cresterii firelor de par sub piele prin tintirea foliculului pilos la radacina.

Optand pentru epilare definitiva, alegi sa economisesti timp.

Durata unei sesiuni de epilare definitiva este determinata de zona care trebuie tratata. Daca este vorba de o zona mai mare, cum sunt picioarele, poate sa dureze in jur de 45 de minute. Dar, dupa finalizarea intregului tratament (care necesita intre 4 si 8 sedinte, in functie de pielea si tipul de par al clientului), nu mai este nevoie de nicio metoda traditionala de indepartare a parului. Sigur, vor fi necesare 1-2 sedinte de intretinere, care se efectueaza la un an dupa procedura. Indepartarea parului cu ceara sau cu lama de ras trebuie efectuate saptamanal, ceea ce inseamna ca iti consuma mult mai mult timp decat epilarea cu laser.

Este eficienta din punct de vedere al costurilor.

Desi initial presupune un cost mai mare, epilarea definitiva poate fi de fapt considerata o investitie buna pe termen lung. Metodele traditionale de indepartare a parului necesita intretinere continua, inclusiv sesiuni regulate la salonul de cosmetica sau achizitionarea de aparate de ras sau de truse costisitioare pentru epilare cu ceara. Indepartarea parului cu laser, totusi, este o solutie de lunga durata, reducand nevoia de intretinere continua si ajutandu-te sa economisesti bani pe termen lung.